­

facebook

WORKSHOP en CURSUS

In mijn fijne sfeervolle werkruimte, gelegen in de tuin van B&B de Logeertuin, verzorg ik met veel plezier het hele jaar door workshops en cursussen.
Werken met natuurlijke materialen, wat veel meer is als bloemschikken alleen, staat centraal. Ik ben gediplomeerd bloemist en deel graag mijn kennis en enthousiasme voor de natuur met jullie.
Tijdens alle workshops en cursussen verzorg ik koffie en thee met een heerlijke verrassing en een glaasje frisdrank.

Voor elk wat wils

Houd je ook zo van de verschillende seizoenen van het jaar, en wil je ook graag een mooi zelfgemaakte decoratie in huis of tuin hebben staan of hangen?
Kom dan naar de seizoenen workshop. 4 x per jaar daag ik je uit om de natuur met andere ogen te bekijken en met een beetje hulp van mij zal iedereen vanuit dezelfde basis toch met een uniek bloemwerk naar huis gaan.
De “eigenheid” wordt benadrukt omdat je voor deze workshop zelf materialen kan verzamelen en/of mag kopen. Ik verzorg de basis en de materialenlijst en je zult verrast staan van de uiteindelijke verschillen.

De uitdaging

Vind jij het leuk om in opdracht te werken en houd je van natuurlijke materialen, misschien wel in combinatie met andere producten, dan is deze cursus, Anders is mooi, zeker iets voor jou. Maandelijks ( 8 keer per jaar ) komen we bij elkaar en besteden veel aandacht aan elkaars werk om te leren en elkaar te inspireren.
Vooraf krijg je van mij de opdracht + uitleg opgestuurd en dan is het aan jou…!
Thuis maak je de basis in orde en op de cursusavond werken we nog ongeveer 2 uurtjes richting het eindresultaat.
Ik zal dan tussentijds adviseren, mogelijkheden, samen met jou ontdekken en aan het einde van de avond de werkstukken in de groep bespreken.
Deze cursus is geschikt voor degene die wel vaker bloemschikken of gewoon lef hebben en hun creativiteit durven laten stromen !

Kinderen

Schoolvakanties zijn er voor bedoeld om lekker even wat anders te doen dan leren. Vind je het ook leuk om creatief te zijn?
Kom dan met je vriendjes en vriendinnetjes naar de Logeertuin en we vermaken ons wel; dat is zeker.
De workshop zal ik aanpassen aan het seizoen. Laat je lekker verrassen.
Frisdrank en limonade + iets lekkers staat klaar.
Ook jouw verjaardagspartijtje tot maximaal 8 kinderen verzorg ik met veel plezier.

Arrangement

Kom je bijvoorbeeld met je zussen of collega’s bij ons in de B&B logeren en wil je tijdens 1 of meerdere logeerdagen lekker creatief bezig zijn.
Vraag gerust naar de mogelijkheden en ik maak een leuk arrangement voor jullie.

Anders nog ?

In overleg wil ik ook zeker andere workshops verzorgen. Mijn creativiteit gaat verder dan alleen bloemschikken.
Denk daarbij aan bv mozaïeken, pimpen van 2 e hands goederen ( de zogenaamde 2 e kans producten ).
Of wil je misschien een heerlijke lunch koppelen aan de workshop! ? Het kan allemaal.
Tevens is het mogelijk dat de workshop wordt gegeven op een andere locatie. Denkt u hierbij aan een personeelsfeestje, zussen of vrijgezellenfeest.

­