­

Voorjaar 2023

Wanneer er weer van alles in de tuin gaat bloeien en de vogeltjes weer hun hoogste lied zingen beginnen we ons tegelijkertijd weer te verheugen op het voorjaar en de verwachte gasten die weer onze B&B weten te vinden. In de wintermaanden is alles een beetje stiller en de tuin niet op zijn mooist maar weten zeker dat de mooie groene, kleurrijke periode weer aan komt.

En onze gasten kunnen rekenen op een fijn verblijf. Elke keer vinden we wel weer iets om het nog aangenamer te maken. Zo zijn de hordeuren in de maak, zijn er extra zitjes in de tuin gemaakt en is er een herkenbare vlaggenmast gekomen met de provincievlag van Drenthe.

Wij niet alleen zijn druk bezig maar ook de afdeling toerisme van onze regio. Er zijn tal van leuke activiteiten en deze worden elke maand overzichtelijk gebundeld op een maandaffiche. De wij vervolgens weer op de B&B kamers leggen…..

Een overnachting boeken met een workshop op de aankomstmiddag is iets wat we nog graag in een arrangementje zouden willen gieten. Dat gaat zeker komen maar is nu al te overleggen. Leuk voor een familie-uitje of bv een vriendinnengroepje.

U leest het goed. Wij zijn bijna klaar voor een mooi seizoen waarin we jullie graag ontmoeten.

Hartelijke groet Pierre en Anja

De locatie van onze Bed & Breakfast

Heeft u een vraag of wilt u gewoon informatie?
Bel ons 0593-527236  M: 06-52266433

 

­